Nejnovější recenze ze sekce Ostatní fitness nářadí
- budu moc cvicit
Nevěřím v trvanlivost natahovacích hadiček.
Líbí se mi,dobře se s ním cvičí.
Produkt je nedílnou součástí správného provedení cviků SMsystému při nácviku správné chůze
Motýlek kupují opakovaně, vždycky ho prasknuna takové "domácí" posilování stačí, tenhle ale vypadá robustnější, tak určitě vydrží
- Překvapivě krátké
O.K.
Dalo mi práci najít sadu se všemi věcmi, které jsem chtěla. A za slušnou cenu. Cvičí se s nimi dobře, je tam hodně variability.
splňuje, co slibuje
- Kvalita
- solidní a bytelné zpracování kovové části
- podélný rozměr je jen nepatrně větší než vzdálenost mých ramenních kloubů (pro někoho menšího nebo většího než 175 cm by nemusel vyhovovat)
- nenápadný design
- velmi účinný pro izolovanou práci bicepsu; účinnost lze ještě zvýšit opřením zad o stěnu, což blaster umožňuje
- slabě vyhlížející (i když fungující) závěsný popruh a malá krční podložka (obojí by mohlo být robustnější), ale bez negativního vlivu na cvičení
Řekl bych, že jsem toho napsal až, až.
začátečník - zatím pro nenáročné procvičení těla
pro cvičení rukou
- výška gumy je moc malá, takže se vám neustále "srolovává"
INSPORTLINE Flexi Bar
Přidáno: 8. listopadu 2023
(naposledy upraveno 8. listopadu 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
Skvělý pomocník při zpevnění těla, vhodné ke cvičení doma, doporučuji také využít cvičební lekce na youtube.
- Krásný obal součástí balení
- Klasický kruh na pilates
slabé , tenké
OK
Dela presne co ma
Vše perfektní, doručeno hned druhý den od objednání, komunikace s prodejcem bezchybná a zboží v super kvalitě.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »