Nejnovější recenze ze sekce Ostatní fitness nářadí
Myslím, že tento expander je dobrý nápad, nicméně když se něco dělá, má se to dělat pořádně. Těch pět pružin bude stačit tak maximálně ženské nebo -náctiletému začátečníkovi. Chtěl jsem si to vzít s sebou do zahraničí, abych neatrofoval, ale vážně nevím, co bych s tím dělal. Dá se s tím cvičit maximálně rozpažování před tělem. I na biceps je to slaboučké a o ostatních cvicích nemá smysl mluvit. Aby to bylo k něčemu použitelné, muselo by tam být těch pružin aspoň 15!
- krásně pevná
- Skvěle tlumí
- Dobrý materiál
- Vejde se do něj i širší osa
- Dobře drží
Na shyby super pomocník...
- pevná, vydrží dlouho
- Vše OK
- Zatím jsem ho zkoušela krátce,ale super!
Snadná manipulace ,lehkost a skladnost .
- cvičení s ní mě bavilo
- skladná
- na materiál mám alergii
Na materiál mám alergii - okamžitě mě svědí kůže. Nevím přesně co to je za materiál, ale působí to jako latex. Tak cvičím jen nohy v dlouhých kalhotech a ruce si hned umývám.
- cvičení s ní mě bavilo
- Guma mi po prvním použití připadá, že na ní jde vidět dost použití. Asi uvnitř popraskaly gumičková vlákna.
- s produktem jsem spokojená, skvělá pomůcka
Doporučuji - výborná pomůcka na cvičení.
Kvalitní provedení. Tak obrovskou karabinu jsem ještě neviděl:-) Za tu cenu bombastické. Jsou to moje první závěsy, tak se s nimi musím seznámit. Vypadají opravdu funkčně a trvanlivě.
Doporučuji přidat informace o zatížení
červená 1,7 kg
Doporučuji přidat informace o zatížení zelená 2,1 kg
Doporučuji přidat informace o zatížení
modrá 2,6 kg
- Splnil očakávanie
Určitě je dobrý ale vybrala jsem si špatně
Děkuji je funkcni
- Bez toho bych nebyl schopen dělat shyby
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »